Antena Căutare

Daniel Funeriu, ministrul pixelului albastru

La scurt timp de la izbucnirea scandalului "pumnul lui Basescu", dupa difuzarea imaginilor cu un copil lovit peste fata de presedintele tarii, unul dintre celebrii necunoscuti ai politicii romanesti, actualul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, s-a autosesizat si a tinut sa-i sara in ajutor sefului statului cu o demonstratie fizico-informatica a nevinovatiei lui. Daniel Funeriu a fost numit apoi ministru al Educatiei in Guvernul Boc II.

"Singurul adevar cu care toata lumea este de acord in ceea ce priveste filmuletul care intoxica viata publica in aceste zile contine urmatoarele elemente: un copil de 10 ani a interactionat cu Traian Basescu in 2004. Interactia respectiva nu l-a speriat, nu i-a provocat teama, el afirmand chiar ca ar vota cu Traian Basescu daca ar avea varsta. In 2009, acelasi copil, de 15 ani acum, a interactionat cu trusturile Realitatea, Antena si ziarul Gardianul. Acum este traumatizat. Tragand linie, fiecare ajunge la concluzia sa".

Daniel Funeriu fusese invitat special la emisiunea lui Dan Diaconescu in direct la OTV in noaptea de 27 spre 28 noiembrie, unde a avut grija de campania electorala a lui Traian Basescu, facandu-si publicitate si siesi, in cadrul unei deosebit de erudite discutii in care mai-mai ca ar fi putut sa apara, in orice moment, Oana Zavoranu.

Capii Guvernului Boc se mutasera in perioada cu pricina, cu tot cu declaratii in exclusivitate, la postul OTV, care pana atunci promova "celebritati" precum Magda Ciumac dansand in direct pe masa, sotul ei, Tolea, recidivist, actualmente incarcerat, si multi manelisti, mai mult sau mai putin cunoscuti.

Ajuns si el la OTV, actualul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, s-a remarcat prin zelul de a-i ridica osanale presedintelui Basescu. El a facut atunci, in direct, un calcul detaliat al traiectoriei palmei lui Traian Basescu, participand activ la demolarea pas cu pas a filmului care aducea marturia reactiei necontrolate a sefului statului.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto: Intactimages

Motiunea de cenzura, in voia sortii... Presedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, efectueaza o vizita oficiala in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x