Antena Căutare

Diana Șoșoacă, critici la adresa nunții lui George Simion. Ce a dezvăluit despre Ilinca, soția lui

Senatoarea Diana Șoșoacă, fostă membră a partidului AUR, a comentat recent, cu ochi critici, uniunea dintre George Simion și tânăra care i-a devenit soție cu acte în regulă, Ilinca. Iată ce a spus despre trecutul ei amoros!

colaj foto cu diana sosoaca, george simion si sotia lui, ilinca
Diana Șoșoacă, despre nunta lui George Simion. Ce a declarat despre Ilinca, proaspăta soție a liderului AUR | Hepta/Instagram

George Simion a pășit în urmă cu câteva zile în fața altarului alături de aleasa inimii sale, însă evenimentul are în continuare ecou, fiind intens comentat.

Recent, și senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit despre modul în care a organizat liderul partidului AUR petrecerea de nuntă, dezvăluind totodată și câteva detalii despre mireasa fostului ei coleg, cu care se pare că are câteva cunoștințe comune.

Diana Șoșoacă, despre relația dintre George Simion și Ilinca. Ce a declarat despre trecutul amoros al tinerei

Senatoarea a dat de înțeles că, din punctul ei de vedere, căsnicia Ilincăi Munteanu cu George Simion nu va dura, sugerând că tânăra ar avea alte perspective de viață. Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă a dezvăluit că Ilinca ar fi renunțat la o relație de doi ani, după care a făcut rapid marele pas alături de George Simion.

Aceasta a mai explicat că tinerei i-ar fi fost mai bine alături de respectivul partener, din cauza faptului că așteptările pe care le are o tânără de 22 de ani nu se vor potrivi cu realitatea pe care i-o poate oferi Simion, având în vedere că acesta este un om politic „controversat”. Diana Șoșoacă a declarat chiar că îi este „milă” de Ilinca.

Citește și: George Simion, act de caritate după nuntă. Ce va face cu toată mâncarea rămasă: „Fiți alături de noi”

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. La 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării..(..).

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism....Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine.

Ea este o fată romantică, este o fată visătoare. Din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire.”, a spus Diana Şoşoacă, conform stiripesurse.ro.

Citește și: Alertă cu bomba la nunta lui George Simion. Pirotehniștii fac verificări la ceremonia religioasă a liderului AUR

Senatoarea a ținut să precizeze că nu crede că diferența de vârstă dintre George Simion (35 de ani) și Ilinca ar fi problema, ci modul în care se implică în politică liderul AUR.

„Nu e problema diferența de vârstă. Este problema a luptei pe care o face, o mimeză Simion, ceea ce poți tu să faci la 22 de ani, ceea ce îți dorești și ceea ce îți poate oferi această politică. Politica nu îți permite să ai viață, politica te distruge din punctul de vedere al familiei. (..) Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată”, a mai adăugat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă l-a criticat pe George Simion pentru modul în care a organizat nunta: „E dezgustător”

De asemenea, fosta membră a partidului AUR a criticat și modul în care George Simion a ales să își organizeze petrecerea de nuntă, după ce ar fi făcut rost de mai multe alimente pe gratis. Simion publicase chiar un anunț în care își întreba urmăritorii de unde se poate aproviziona cu produse românești, fiind ironizat pe internet.

„Să ajungi să cerșești ca să-ți faci propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune?

Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă. Întreba de unde să ia roșii, ardei.. Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? Sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?", a declarat Șoșoacă, în cadrul unui interviu, potrivit Ziare.com.

George Simion, act de caritate după nuntă. Ce va face cu toată mâncarea rămasă: „Fiți alături de noi”... George Simion și Ilinca, destinație inedită pentru luna de miere. Ce surpriză i-a pregătit liderul AUR proaspetei soții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x