Antena Căutare

DNA cere arestarea lui Costiniu, Casuneanu si Locic

Dupa ce judecatorul Inaltei Curti de Casatie si Justitie Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic au fost retinuti pentru 24 de ore in "cazul Voicu" si isi vor petrece noapte in arestul Politiei Capitalei, procurorii DNA au solicitat instantei arestarea preventiva a celor trei.

Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic au fost audiati joi, la DNA, in dosarul in care este cercetat si senatorul PSD Catalin Voicu, dupa ce Consiliul Suprem al Magistraturii si-a dat, miercuri, avizul pentru retinerea si arestarea judecatorului Florin Costiniu, in dosarul in care acesta este urmarit penal, pentru trafic de influenta, alaturi Catalin Voicu, aflat deja in arest.

La sfarsitul audierilor, cei trei au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Iar DNA a solicitat arestarea lor pentru 29 de zile.

Avizul de retinere si de arestare a lui Florin Costiniu vine dupa ce Senatul a incuviintat arestarea senatorului PSD Catalin Voicu, care ar fi intervenit pe langa magistrat pentru ca omul de afaceri Costel Casuneanu sa obtina decizii judecatoresti favorabile in litigii comerciale.

Din cauza F16-urilor americane, SAAB raceste legaturile cu NATO si Romania... Desi anunta disponibilizari pentru a face economii, Emil Boc decide noi angajari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x