Antena Căutare

Elena Basescu: "Boc, Blaga si Videanu sunt capabili sa conduca PDL"

Fata cea mica a lui Traian Basescu face previziuni pentru sefia PDL. Emil Boc, Vasile Blaga si Adriean Videanu sunt persoanele capabile sa conduca PDL in perioada urmatoare, dupa parerea Elenei Basescu.


"Poate as fi de acord ca derogarea sa se dea la nivel de primvicepresedinte, sau de vicepresedinte, dar o functie atat de importanta cum este cea de presedinte trebuie sa apartina celor care cunosc bine PDL-ul", a declarat Elena Basescu, europarlamentar PDL.

In plus, fiica presedintelui a adus un repros indirect si criteriilor de integritate propuse de catre "reformistii" Cristian Preda si Monica Macovei, cei care au pledat, sambata, in fata Consiliului National de Coordonare, pentru suspendarea automata din partid a membrilor care au procese pe rol.

"E usor sa spui sa plece primarii!, dar ei sunt cei care duc greul. Primarii si presedintii de consilii judetene. PDL este un partid al primarilor", a declarat Elena Basescu.

sursa:Antena3

Ponta: "Basescu s-a dus la o intalnire a PPE pe bani publici"... Legea care introduce coplata in sistemul medical, adoptata de Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x