Antena Căutare

Elena Udrea: "Basescu si-ar fi dat demisia in locul lui Boc"

Traian Basescu si-ar fi dat demisia de la Guvern daca ar fi fost in locul lui Emil Boc. Afirmatia ii apartine Elenei Udrea, care ii citeaza pe "cei care il cunosc foarte bine" pe presedinte. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a declarat, pentru Revista 22, ca seful statului ar fi mers cel mai probabil pe varianta depunerii mandatului, dar ca remanierea a avut si acordul lui Traian Basescu

Udrea mai sustine ca ne aflam in momente prea dificile pentru ca presedintele sa se indeparteze de partidul care guverneaza.

"In partid, cand s-au prezentat argumentele depunerii mandatului, au fost colegi mai vechi ca mine, care au spus ca, in mod cert, asa cum il cunosc ei pe presedinte, ar fi mers pe varianta depunerii mandatului", a declarat Elena Udrea pentru sursa citata. "V-am spus care au fost opiniile celor care il cunosc foarte bine, ca Traian Basescu, daca ar fi fost presedintele partidului, ar fi luat aceasta decizie. Exact asa s-a spus", a adaugat ministrul in interviul acordat pentru "Revista 22".

Intrebata daca s-a gandit sa-si depuna mandatul pe care il detine in actualul Cabinet, Elena Udrea a declarat ca nu s-a pus niciodata problema ca vreun ministru sa-si dea demisia.

"Problema s-a pus asa: ori sa fie remaniati cativa ministri pe care ii nominalizeaza primul ministru in functie de analiza pe care o are, fie isi depune mandatul intregul cabinet, fara ca asta sa insemne neaparat ca toti ministrii pleaca", sustine Udrea.

Citeste articolul integral pe jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Radu Mazare este judecat astazi in dosarul retrocedarilor ilegale... Vadim ii apara pe rromi in Parlamentul European: "Eu le spun tigani si ii iubesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x