Antena Căutare

Elena Udrea: RA-APPS este cea mai mare hotie

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews si dezbatut in cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, ca Regia Autonoma "Administratia Patrimoniuliu de Stat" (RA-APPS) este "cea mai mare spoliere a averii statului" dupa Revolutie.

"RA-APPS-ul, dupa mine, este cea mai mare hotie, cea mai mare spoliere a averii statului, pe care statul o mai are dupa '89 incoace dupa ce am trecut de privatizari. Pentru ca in imobilele RA-APPS stau diversi privilegiati ai diferitelor regimuri politice. La fiecare patru ani mai vine un regim politic cu privilegiatii pe care-i muta in casele RA-APPS. Toate acele case sunt subventionate, costurile de intretinere sunt platite din bugetul de stat. Vedem nenumarate persoanje care ajung acolo, sa zicem in acord cu prevederile legale, dar care nu mai pleaca atunci cand indeplinesc conditiile legale. Vezi doamna Roman, vezi fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, etc. O multime de personaje chiar din Parlamentul actual care ocupa aceste case fara sa plateasca cheltuielile, fara sa-si plateasca chiriile, sfidand practic populatia, sunt date in judecata. Eu n-am nimic impotriva sa stai in Primaverii, dar atunci plateste pentru asta si eventual nu sta in casa statului", a declarat Elena Udrea, intr-un interviu acordat Hotnews.

"De ce trebuie Guvernul sa tina un apartament de 200 de mp pentru un angajat pe care-l are? Este mult mai corect sa-i plateasca o chirie decenta de, nu stiu, 100, 200 de euro pe luna, daca vrea sa stea intr-o zona mai scumpa sa plateasca el diferenta decat sa-l tina intr-un apartament care costa mii de euro pe luna intretinerea", a adaugat Udrea.

De asemenea, Udrea nu a uitat sa atace Guvernul Tariceanu, spunand ca la conducerea RA-APPS se afla inca "omul lui Tariceanu", Georgian Gabriel Surdu.

"Cred ca Surdu se numeste. Daca cel care este pus la RA-APPS este ramas de pe vremea lui Tariceanu, va dati seama cat de real este interesul acesta pe care unii il acuza ca fiind din partea actualei guvernari pentru ce este acolo. Am spus si ieri colegilor in Biroul Permanent. Nu trebuie sa avem nici un complex legat de discutarea subiectului RA-APPS. RA-APPS-ul, dupa mine, este cea mai mare hotie, cea mai mare spoliere a averii statului, pe care statul o mai are dupa '89 incoace, dupa ce am trecut de privatizari. Pentru ca in imobilele RA-APPS stau diversi privilegiati ai diferitelor regimuri politice", a spus Udrea pentru Hotnews.

Foto: Intactimages

MAE: Romania a oprit temporar furnizarea de informatii Rusiei... Mesajul lui Traian Basescu de Ziua Nationala: Arborati steagul ca semn al mandriei de a fi roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x