Antena Căutare

Emil Boc a solicitat Corpului de Control sa efectueze o verificare la MAI

Premierul Emil Boc a solicitat Corpului de Control sa efectueze o verificare la Ministerul Administratiei si Internelor, spun surse oficiale. Solicitarea premierului a fost facuta la cateva zile dupa ce secretarul general din M.A.I. a fost arestat pentru fapte de coruptie, informeaza Antena3.


Ministrul Igas a declarat, luni dimineata, ca nu a stiut despre ancheta DNA in cazul in care este implicat Laurentiu Mironescu si ca, din cate a sesizat, este vorba despre perioada anterioara numirii acestuia in functia de la MAI. Ulterior, Igas a fost chemat la sediul Guvernului, unde a discutat aproximativ o ora cu premierul Emil Boc.

Laurentiu Mironescu, fostul secretar general al MAI, arestat pentru trafic de influenta, le-a declarat judecatorilor ca nu avea cum sa faca parte din acelasi grup infractional cu senatorul PDL Mircea Banias pentru ca sunt certati. In plus, Mironescu sustine ca postul din minister l-a obtinut la propunerea ministrului Igas, fara vreun sprijin politic.

"Cu ocazia primei intrevederi, a venit ca o oferta din partea ministrului Igas, fara vreun fel de sprijin al Organizatiei. (...) Mi-a pus in vedere, de la primul dialog pe care l-am avut impreuna, ca trebuie sa ma dezbrac de calitatea de om politic, sa actionez ca un manager, iar in conditiile in care nu ne intelegm, ne salutam la colt de strada si ne strangem mainile", a declarat Mironescu.

Igas: "Daca nu facem disponibilizari, angajatii MAI vor primi cu 30% mai putin la salariu"... Adio insomnii! Elena Udrea a scapat de creditul de 3 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x