Antena Căutare

Emil Boc: "Pensiile nu vor scadea odata cu intrarea in vigoare a noii legi"

"Pensiile nu vor scadea odata cu intrarea in vigoare a noii legi", a dat asigurari, marti, premierul Emil Boc, in cadrul dezbaterilor din plenul Senatului pe tema legii sistemului unitar de pensii. "Pensiile nu vor scadea, dimpotriva, vor creste, insa in baza unui mecanism sustenabil. Nu toate pensiile se recalculeaza in urma intrarii in vigoare a acestei legi, ci doar pensiile speciale", a adaugat primul ministru.

"cea mai mare parte a pensiilor nu vor avea afectat cuantumul de astazi. Doar pensiile foarte mari vor fi afectate de principiul contributivitatii"


"Legea pensiilor trebuie sa aiba un caracter unitar. Trebuie sa facem un sistem de pensii corect, bazat pe principiul contributivitatii, care sa poata fi sustinut pe termen lung",


"Pensiile acelor militari care depasesc 30 de milioane de lei ar putea fi reduse. Sunt 7.000 de pensii in aceasta situatie"

"Haideti sa facem o lege corecta, bazata pe principiul contributivitatii, pentru 22 de milioane de cetateni romani. Sustin proiectul legii pensiilor, asa cum a fost promovat de Guvern"

sursa:Hotnews
Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei - noul partid al independentilor din Parlament... Adriean si Miorita Videanu, balada imobiliara cu miros penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x