Antena Căutare

Emil Boc s-a apucat de Munca. Vezi prioritatile interimatului sau!

Premierul Emil Boc a preluat astazi functia de ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Presedintele Traian Basescu a semnat, ieri, decretul prin care Boc a fost desemnat si in functia de ministru al Muncii. In cadrul ceremoniei de investire, Boc a precizat ca printre prioritatile sale figureaza combaterea muncii la negru, aprobarea normelor metodologice pentru Legea zilierilor si promovarea Legii asistentei sociale.

"Am preluat temporar portofoliul de ministru al Muncii pana la nominalizarea titularului si am discutat cu domnul Botis urgentele pe care le avem in viitorul imediat din perspectiva acestui minister, cat si lucrurile bune care s-au facut in acest minister.

Vreau sa-i multumesc domnului Botis si echipei de la minister pentru faptul ca au reusit intr-un timp relativ scurt sa promoveze cateva legi structurale care au reusit sa schimbe din temelii fie legislatia muncii, fie cea a dialogului social",


"Pana dupa Pasti, voi asigura interimatul la Ministerul Muncii. Postul este al PDL, dar ne vom consulta si cu cei din Coalitie",


"A fost pentru mine o perioada buna din punct de vedere profesional",

Demisia lui Botis a venit in urma unui scandal iscat de informatii aparute in presa. Conform acestora, sotia sa ar fi fost implicata intr-un proiect european care avea legatura directa cu ministerul condus de Botis.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

"Regele Ferdinand" pleaca la razboi... Universitatea Nationala de Aparare, scoala de ministri pentru Cabinetul Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x