Antena Căutare

Florentin Pandele, candidatul USL la primaria Voluntari

Primarul Voluntari, Florentin Pandele, va candida pentru un nou mandat sub sigla USL, a anuntat presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, care a spus ca excluderea acestuia din PSD a fost o mare greseala.

"Avand in vedere informatiile vehiculate in aceste zile privind posibila candidatura a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL fac urmatoarele precizari: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greseala. Florentin Costel Pandele va ramane in PSD si va candida pentru un nou mandat la Voluntari sub sigla USL din partea Partidului Social Democrat", a declarat Robert Negoita.

Florentin Pandele a fost exclus din PSD in martie 2010, in perioada mandatului lui Mircea Geoana, in urma unui scandal izbucnit la PSD Ilfov in momentul in care cateva sute de membri ai filialei au participat la un miting de sustinere a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, acuzat in acea perioada ca nu a respectat deciziile PSD si l-a numit pe Virgil Ardelean la sefia DGIPI.

Incepand cu data de 1 mai 2010, Pandele a devenit membru al UNPR, partid in care detine in momentul de fata functia de vicepresedinte.

Foto: Intactimages

FOTO! Prigoana a inceput campania electorala "cu pliciul"... Raportul in cazul Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x