Antena Căutare

Frunzaverde: Daca as fi fost ascultat PDL-ul nu era in aceasta situatie

Sorin Frunzaverde, fostul prim vicepresedinte al partidului democrat-liberal, a sustinut miercuri o conferinta de presa dupa demisia fulger din PDL. Acesta s-a declarat nemultumit de masurile luate de PDL din ultima vreme.

Noul liberal e dezamagit de realizarile partidului din care a facut parte si de lupta impotriva descentralizarii, desi foarte multi dintre democrat-liberali au clamat acest lucru.

Le multumesc colegilor mei care m-au votat. Optiunea mea difera de a unor membri din conducerea democrata.

Am discutat de-a lungul timpului cu liderii USL si cred ca exista resurse de a aseza Romania in normalitate. Un dialog care nu mai exista, aceasta galceava la care asistam in fiecare zi. Exista resurse umane pentru o reabilitare, pentru reabilitarea Parlamentului. Putem construi prin dialog o Romania normala care sa iasa din saracie, sa renunte la starea de stat politienesc care sufoca orice initiativa. Ne e frica sa vorbim si la telefon.

Cred intr-o constructie de dreapta.

Frunzaverde a spus si faptul ca Opozitia nu va vota o viitoare motiune de cenzura pentru schimbarea premierului MRU.

Nu dau nume astazi. Mai degraba construiesc decat sa daram ceva. [...] Nu am vorbit cu Emil Boc . [...] Domnul Toader nu este in masura sa faca vreo apreciere la adresa mea.

Si in timpul lui Vacaroiu situatia a fost mai descentralizata decat acum. Am reusit sa subfinantam administratia publica locala.
[...] Daca as fi fost ascultat PDL-ul nu era in aceasta situatie. [...] Nu credeam, cand am intrat in politica, in anii '90, ca se va ajunge la asa ceva.

Frunzaverde va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL.


Foto: Intact Images

VIDEO! Mircea Badea explica plecarea lui Frunzaverde din PDL... Udrea: Dezmint zvonurile privind o plecare a mea. Partidul este unit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x