Antena Căutare

FSLI: Actele normative semnate de Botis trebuie reanalizate

Simion Hancescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant a declarat ca este necesara o reanalizare a actelor normative pe care si-a pus semnatura fostul ministru al Muncii, Ioan Botis, care a demisionat din functie, in aceasta dimineata.

"Ar trebui sa-si dea demisia si premierul Emil Boc care a anuntat, inca de ieri (marti), ca stia situatia lui Ioan Nelu Botis. Credem ca tainuitorul este deopotriva vinovat", a spus presdintele FSLI.

Sindicalistii sustin ca pachetele de legi pe care si-a pus semnatura fostul ministru al Muncii sunt puse sub semnul incertitudinii, prin aceasta demisie, "deoarece acesta nu a fost corect, atat cu alegatorii care l-au trimis ca deputat in Parlament, cat si cu partenerii sociali, ascunzand aceste afaceri de familie".

"Consideram ca si legile elaborate de domnia sa, fara sa accepte dialogul social, trebuie reanalizate. Noua ni se cerea corectitudine, iar domnia sa elabora un pachet de acte normative in avantajul celor din randul carora facea parte", a conchis Simion Hancescu.

Sursa: Jurnalul National

Primar PDL catre Blaga: „Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu’, ca ne ia dracu!”... Fara Copilul Minune in Primaria de la Stefanesti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x