Antena Căutare

Geoana vrea partid la tribunal la inceputul lui 2012 si grupuri parlamentare pana in martie

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana are in plan constituirea unui partid care sa fie inscris la Tribunal in prima parte a anului 2012, urmand ca pana in martie sa aiba grupuri parlamentare proprii, potrivit unor surse parlamentare citate de Mediafax.


De asemenea, la noua formatiune a lui Mircea Geoana este prevazut sa adere patru sau cinci presedinti de Consilii judetene pana in februarie-martie 2012, potrivit surselor mentionate.

Noul partid al lui Mircea Geoana va fi unul de centru. Conform acelorasi surse, aceasta formatiune se va constitui intr-o prima etapa intr-o miscare politica urmand ca in etapa a doua, respectiv in prima parte a anului 2012, sa fie inscrisa la tribunal. In felul acesta, partidul ar putea participa cu candidati proprii la alegerile locale si parlamentare din 2012.

Sursele mentionate au precizat ca formatiunea lui Geoana va avea un model de organizare diferit de cel al unui partid politic traditional, urmand ca la nivelul fiecarui judet sa fie constituit un grup de initiativa care sa se remarce prin actiuni politice.

sursa: Antena3

Titus Corlatean: "Geoana risca sa arunce in aer USL"... Sefa SGG, in biroul lui Boc. Premierul tipa de se aude prin usa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x