Antena Căutare

Sefa SGG, in biroul lui Boc. Premierul tipa de se aude prin usa!

Scandalul in care este implicata sefa SGG, privind modalitatea de jonglare cu spatiile RA APPS ia amploare. Daniela Andreescu se afla la acest moment in cabinetul lui Emil Boc, iar prin usile inchise razbesc tipete.

La aceasta ora se desfasoara o discutie mult asteptata intre premierul Emil Boc si sefa SGG, Daniela Andreescu, dupa ce presa a dezvaluit ca secretarul general al guvernului a atribuit spatii RAAPPS tuturor membrilor familiei sale.

S-a cerut demiterea Danielei Andreescu, insa sefa SGG a fost abia astazi convocata de Emil Boc. Conform Mediafax, discutia se poarta cu usile inchise, dar si cu zbierete, surse de la Guvern marturisind ca se aud tipete din cabinetul premierului.

"Liderii PDL i-au transmis premierului ca explicatiile de pana in prezent ale Danielei Andreescu nu sunt multumitoare si i-au cerut sa discute cu ea si sa o demita in cazul in care aceasta nu poate prezenta alte argumente in apararea sa", sustin surse din jurul partidului.

Geoana vrea partid la tribunal la inceputul lui 2012 si grupuri parlamentare pana in martie... Emil Boc: "Daniela Andreescu a fost revocata din functie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x