Antena Căutare

George Maior, audiat de Comisia parlamentara de control a activitatii SRI

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat de comisia parlamentara care verifica activitatea serviciului. Maior a refuzat sa precizeze daca a fost audiat in cazul Mironescu.

Inainte de intrarea la audieri, directorul SRI a mentionat ca este vorba de o intalnire normala, in conditiile in care SRI este singurul serviciu care are contact permanent cu Comisia de control pe problemele curente ce tin de palierul securitatii nationale.

Este o activitate normala a Comisiei de control. Suntem singurul serviciu care avem un contact permanent cu Comisia de control pe diversele probleme curente cu care ne confruntam pe palierul securitatii nationale", a declarat George Maior.

Intrebat daca urmeaza sa prezinte informari cu privire la cazurile de coruptie aflate in vizorul DNA, respectiv cazul Mironescu, Maior a raspuns ca in masura in care coruptia este apreciata ca o problema de securitate nationala, "evident ca SRI poate informa".

Sursa: Antena3

Se pregateste remanierea Cabinetului Boc... Basescu il schimba pe Boc cu Stolojan?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x