Antena Căutare

Gigi Becali are loc sfant in Parlamentul European: Mi s-a repartizat fotoliul nr. 777

Obiceiurile religioase ale lui Gigi Becali au ajuns si pana la Bruxelles, unde patronul Stelei isi desfasoara activitatea de parlamentar european, dar de ele s-au molipsit, se pare, si jucatorii Stelei.

Gigi Becali a declarat ca este mandru ca jucatorii lui isi fac cruce atunci cand intra pe teren, spunand ca acestia chiar au copiat modelul Barcelonei, care are o capela langa vestiar, si au acum o masuta cu o cruce in fata usii de la vestiar.

"Toti pun mana acolo si se roaga pentru victorie", a dezvaluit Gigi Becali.

La Parlamentul Europei, unde mai are mandat pana in 2014, patronul Stelei are singurul birou de parlamentar din care se vede catedrala din apropiere.

"Nu am cerut eu acest birou, asa mi s-a dat", spune patronul Stelei. "Mai mult, mi s-a repartizat fotoliul cu numarul 777 in parlament. Un fotoliu cu numar sfant", a explicat Becali, care a dat si bani pentru transformarea unei biserici catolice intr-una ortodoxa, pentru romanii de acolo.

Pana si secretarul lui Becali "trebuie sa mearga la slujba si duminica, si miercurea". Nu s-a molipsit, ci e mai mult o sarcina de serviciu. "Daca lipseste, harst, o suta de euro amenda. Miercurea se roaga pentru el, duminica pentru mine", a declarat latifundiarul.

Traian Basescu decide astazi daca promulga sau nu Legea pensiilor... Iliescu vrea sa instaleze cinci presedinti la PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x