Căutare Live

MApN: Guvernatorul BNR, Mihai Razvan Ungureanu, Kovesi si alte nume mari au obtinut grade cu "nereguli"

Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruta Kovesi, fostul sef ANAF, Sorin Blejnar si psihoterapeutul Aliodor Manolea printre cele 835 de cazut de avansari in grad din 2011 si 2012 in care au fost constatate nereguli, anunta Mediafax.

MApN a anuntat ca au fost descoperite 835 de persoane carora le-au fost acordate cu nereguli grade militare in rezerva ori au fost avansate in grad in rezerva, in 2011 si 2012.

Lista cuprinde nume importante din politica romaneasca si nu numai precum Mugur Isarescu, care a fost ridicat in grad de colonel, in 2011. In aceeasi situatie se afla si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, dar si presedintele UDMR, Kelemen Hunor. De asemenea, procurorul general Laura Codruta Kovesi a obtinut gradul de locotenent-colonel.

Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca avansarea a avut loc fara sa fie intrebat si ca a facut o cerere de retragere a gradului de colonel in rezerva.

Pe listele cu nereguli au mai aparut si Sorin Blejnar, psihoterapeutul Aliodor Manolea, dar si analistul Bogdan Chirieac.

FOTO: Intact Images

Traian Basescu:Scoaterea romanilor din strainatate de pe listele electorale, o ilegalitate. N-am cum sa demisionez, sunt... Mini-recensamantul anuntat de Guvern l-a scos din sarite pe Basescu!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri