Antena Căutare

Inca o demisie din PSD: deputatul Viorel Balcan

Deputatul Viorel Balcan a demisionat din PSD, potrivit declaratiei lui Aurelian Ilinoiu, consilier la biroul parlamentar din colegiul uninominal Nr.3 din Braila.

Viorel Balcan a fost ales deputat de Braila in noiembrie 2008. Iar in perioada 2004-2008, a fost senator social-democrat in Parlamentul Romaniei. Din 1996 pana in 2004, Balcan a fost presedinte al organizatiei judetene a (PDSR) PSD, iar din 2004 pana in 2008 a fost vicepresedinte al organizatiei municipale Braila a PSD. In 1996, Balcan a fost prefect al judetului Braila.
Demisia lui Balcan intervine in contextul in care mai multi lideri ai PSD au parasit partidul in ultimele zile. Ultima demisie a fost cea a fostului ministru al Muncii, Marian Sarbu, care a anuntat vineri ca va parasi partidul, informeaza Agerpres. Si fostul ministru de externe, Cristian Diaconescu, si-a anuntat zilele trecute demisia din PSD si aderarea la grupul independentilor.
Daniel Constantin, noul presedinte al Partidului Conservator... Premierul a schimbat conducerea si organizarea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x