Antena Căutare

Interceptari telefonice: Sorin Blejnar, omul bun la toate pentru Traian Basescu si Elena Udrea

Cata vreme a fost in fruntea fiscului, Sorin Blejnar a fost omul bun la toate. Cel putin asta reiese din interceptarile facute de procurori in dosarul sau. Presedintele Traian Basescu, Elena Udrea si alti lideri din fosta guvernare obisnuiau sa-l sune si sa-i ceara ajutorul in diverse probleme.

Dan Chitic este avocatul despre care voia sa afle mai multe Sorin Blejnar. Coincidenta sau nu Fostul sef al Fiscului a devenit atat de interesat de situatia financiara a lui Dan Chitic, dupa ce acesta a declarat ca a fost agresat de Traian Basescu.

Avocatul risca sa primeasca inca o directa, fiscala. Angajatii Anaf n-au gasit insa nimic suspect in documentele fiscale ale avocatului.

Acesta n-a fost singurul control indreptat impotriva celor care ii criticau Puterea. In mandatul lui Blejnar si postul Antena 3 a intrat in vizorul fiscului.

Intr-o alta conversatie telefonica inregistrata de procurori, Blejnar il suna pe Traian Basescu sa-i spuna despre datoriile pe care statul roman trebuia sa le recupereze de la o companie care a preluat Rompetrolul. Presedintia afirma insa ca aceasta discutie dintre Blejnar si Traian Basescu a fost una cat se poate de legala.

Sorin Blejnar vorbea foarte des la telefon si cu Elena Udrea. Aceste stenograme se afla in dosarul in care Sorin Blejnar a fost trimis in judecata pentru favorizarea infractorului.

Mitingul USL organizat pe Arena Nationala a costat aproximativ 140.000 de euro... Sorin Blejnar: "Stenogramele confirma ca am respectat legea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x