Antena Căutare

Ioan Oltean: Teo Trandafir trebuie exclusa din partid, s-a crezut la "Teo show"

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean sustine ca deputatul Teodora Trandafir trebuie exclusa din partid, in urma votului dat, marti, in favoarea motiunii de cenzura depuse de PSD. Oltean a criticat modul in care deputatul s-a comportat in momentul introducerii bilelor in urne.

Interesant este ca Ioan Oltean s-a aratat mult mai ingaduitor fata de ceilalti parlamentari PDL care au votat motiunea, spunand ca acestia trenbuie tratati "diferential".


"Daca majoritatea celor care au votat motiunea au avut o atitudine normala, daca vreti discreta, doamna Teo Trandafir am avut impresia ca este la televizor. Aveai impresia ca este pe ecran la emisiunea aceea a ei, 'Teo show'. Asa a si fost, Teo show, uitand cu o usurinta condamnabila efortul pe care PDL l-a facut pentru ca domnia sa sa dea show in Parlamentul Romaniei. Oameni buni, in politica, caracterul este mai presus decat orice. (...) In ceea ce o priveste pe Teo Trandafir, sustin fara niciun fel de retinere excluderea din partid, in ceea ce-i priveste pe ceilalti colegi, vom discuta, vom analiza luni in grupul parlamentar acest lucru. Sunt colegi fideli partidului, colegi care, dintr-o ratiune de moment, pe care nu au putut sa o gestioneze altfel, au facut acest gest. Ei trebuie tratati diferential", a spus Oltean, potrivit Agerpres.

Vicepresedintele PDL sustine ca ceea ce s-a intamplat in cazul Teodorei Trandafir dovedeste riscul pe care un partid si-a asuma in momentul in care sustine vedete pentru ocuparea unor functii politice.

Citeste articolul complet pe Jurnalul.ro

Mihai Voicu a cerut trimiterea Politiei la Ridzi acasa sa verifice daca are nevoie de concediu medical... Deputat UDMR: “Rade lumea de noi! Haideti sa ne facem datoria fata de tara!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x