Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Breaking News! Klaus Iohannis a anunțat ce se va întâmpla în următoarele zile. „NU vom avea un vid legislativ! NU voi ezita să declar din nou stare de urgență!”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu vor urma zile de vid legislativ, până la instituirea stării de alertă. Șeful statului a avertizat că nu va ezita să reinstituie stare de urgență, dacă va fi necesar.

Breaking News! Klaus Iohannis a anunțat ce se va întâmpla în următoarele zile. „NU vom avea un vid legislativ! NU voi ezita să declar din nou stare de urgență!”

„Azi, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă declară starea de alertă şi va institui toate măsurile obligatorii. Avem cadrul necesar pentru ca inclusiv în următoarele trei zile să avem diferite măsuri”, a anunţat Klaus Iohannis, menţionând că nu vor exista trei zile fără măsuri, referindu-se la intrarea în vigoare a Legii referitoare la măsurile din timpul stării de alertă, la trei zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

„De mâine intrăm într-o nouă etapă pentru că încetarea stării de urgenţă nu echivalează cu finalul epidemiei. Din punct de vedere medical, avem ceva semnale pozitive, dar pericolul reprezentat de acest virus este departe de a fi trecut. Ce am făcut până acum s-a dovedit eficient. În continuare sunt necesare măsuri pentru revenirea la o viaţă apropiată de normalitate, în condiţii de siguranţă”, a menționat președintele.

Klaus Iohannis: Nu voi exita să declar din nou stare de urgență, dacă situația se va înrăutăți

Președintele a avertizat că nu va ezita să declare din nou stare de urgență, dacă situația se va înrăutăți.

Până când mai pot cere românii amânarea ratelor la bănci! Raluca Turcan, anunț de ultim moment!

„Fără aceste măsuri şi reguli, lucrurile pot uşor degenera. Dacă situaţia se va înrăutăţi şi vom avea un număr galopant de îmbolnăviri, nu voi ezita să declar din nou starea de urgenţă. Să nu compromitem ce am realizat până acum cu mari sacrificii”, a declarat preşedintele Iohannis.

Șomajul tehnic, prelungit! Cine îl va mai primi, după 1 iunie! Violeta Alexandru, despre cei care nu l-au luat, pe martie: „Să facă urgent acest lucru!”

Șeful statului a adăugat că distanţarea socială, munca de acasă - unde este posibil - respectarea normelor de igienă, sunt esenţiale pentru a controla în continuare epidemia.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari