Antena Căutare

Ion Iliescu: “Suspendarea presedintelui, o avertizare binevenita”

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, astazi, ca suspendarea sefului statului ar reprezenta o "avertizare binevenita" pentru acesta din urma si a apreciat ca, fata de 2007, cand Parlamentul l-a suspendat pe presedinte, dar la referendum romanii l-au repus in functie, in prezent starea de spirit a populatiei ar fi favorabila unui asemenea demers

"O asemenea avertizare cred ca este binevenita si presedintele intr-adevar ar trebui sa reflecte, sa nu semneze ca primarul o lege care a fost trecuta ...", a spus Iliescu.

In opinia lui Ion Iliescu, pentru initierea suspendarii unui presedinte trebuie sa se acumuleze anumiti factori, intrucat aceasta initiativa 'nu reprezinta o joaca'.

"Sigur, avem un Parlament, care nu mai este cel din 2007. Aici sta cheia problemei. Altminteri, astazi, fata de 2007, starea de spirit a populatiei este alta si cred ca ar fi favorabila unei suspendari care ar fi, de altfel, benefica pentru tara", a afirmat liderul de onoare al social-democratilor, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Victor Ponta: “Demisia Robertei Anastase, singura solutie de deblocare a Camerei”... Videanu despre suspendarea presedintelui: “E o prostie maxima”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x