Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a lansat un apel emoționant! Dorința neașteptată a tinerei: „Am avut o problemă rară de sănătate”

Apariție surprinătoare a iubitei lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a lansat un apel emoționant.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Irina Tănase a ales să întindă o mână de ajutor unei familii care se zbate să își salveze copilul.

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a spus iubita lui Liviu Dragnea.

„Îmi pare rău, nu pot!”- Liviu Dragnea e la pământ! Ce veste a primit fostul lider PSD în spatele gratiilor?

Pe 10 decembrie, Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova, a primit o veste proastă și una bună. Magistraţii au respins contestaţia în anulare, care cuprindea şi cererea de suspendare a executării pedepsei, şi au admis în principiu recursul în casaţie. Un nou termen va avea loc în ianuarie.

Fostul lider PSD este condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri