Antena Căutare

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a lansat un apel emoționant! Dorința neașteptată a tinerei: „Am avut o problemă rară de sănătate”

Apariție surprinătoare a iubitei lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a lansat un apel emoționant.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Irina Tănase a ales să întindă o mână de ajutor unei familii care se zbate să își salveze copilul.

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a spus iubita lui Liviu Dragnea.

„Îmi pare rău, nu pot!”- Liviu Dragnea e la pământ! Ce veste a primit fostul lider PSD în spatele gratiilor?

Pe 10 decembrie, Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova, a primit o veste proastă și una bună. Magistraţii au respins contestaţia în anulare, care cuprindea şi cererea de suspendare a executării pedepsei, şi au admis în principiu recursul în casaţie. Un nou termen va avea loc în ianuarie.

Fostul lider PSD este condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

USR anunţă că foşti primari şi viceprimari au început să notifice primăriile că vor pensii speciale, pentru unităţile mi... Guvernul se reuneşte în şedinţă astăzi şi ar urma să fie discutat într-o primă lectură proiectul de buget...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x