Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Burlacul

„Îmi pare rău, nu pot!”- Liviu Dragnea e la pământ! Ce veste a primit fostul lider PSD în spatele gratiilor?

Liviu Dragnea rămâne după gratii de sărbători. Judecătorii de la Înalta Curte i-au respins cererea prin care încerca să scape de pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare. Fostul lider PSD se consideră nevinovat, iar avocaţii săi au transmis că mai are o speranţă. O nouă cale extraordinară de atac, care va fi însă judecată anul viitor.

Liviu Dragnea

„Îmi pare rău, nu pot să vorbesc”

Au fost singurele cuvinte pe care Liviu Dragnea le-a transmis jurnaliştilor. Doar o oră a durat procesul, iar avocaţii fostului lider PSD au cerut discreţie, motiv pentru care ziariştii au fost scoşi din sală.

„Se consideră în continuare un om nevinovat și a considerat ceea ce s-a susținut în contestația în anulare este perfect legal și admisibil”, a declarat avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

Luiza Melencu l-a lovit pe complicele lui Dincă! Monstrul din Caracal a spus TOT : „A plâns să nu o las la altul”

Liviu Dragnea a fost adus încătuşat la instanţă. A zâmbit însă la intrarea în sala de judecată.

La prânz, când se afla deja în Penitenciarul Rahova, Dragnea a primit o veste proastă şi una bună: Magistraţii au respins contestaţia în anulare, care cuprindea şi cererea de suspendare a executării pedepsei, şi au admis în principiu recursul în casaţie. Un nou termen va avea loc în ianuarie.

Liviu Dragnea este condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Recomandari