Antena Căutare

Laszlo Tokes: UDMR este pe placul politicului romanesc, pentru ca este un "partener ieftin"

Europarlamentarul Laszlo Tokes considera ca UDMR este pe placul clasei politice romanesti, inclusiv al PSD, pentru ca este un partener ieftin, care isi "vinde marfa la pretul cel mai scazut", potrivit Agerpres.

"Inteleg logica lui Victor Ponta si a politicului romanesc in general - lor le place UDMR pentru ca UDMR vinde marfa la pretul cel mai scazut si e adevarat ca ei doresc un astfel de partener ieftin cu care se poate face orice, chiar pot fi umiliti in felul cum o fac nationalistii postcomunisti romani de 20 de ani incoace", a spus, marti, Tokes.

Declaratia este o replica la cea a liderului PSD, Victor Ponta, care a afirmat recent la Sfantu Gheorghe ca doreste ca UDMR sa atinga pragul electoral si sa intre in viitorul Parlament al tarii si nu Partidul Popular Maghiar din Ardeal, pe considerentul ca "partidul lui Tokes reprezinta un mod de a face politica extremist, aproape fascist".

Laszlo Tokes a mai spus ca nu ar fi luat in serios declaratia lui Victor Ponta daca nu ar fi liderul unui partid care conduce in sondajele electorale, dar care din pacate nu-si depaseste statutul de "partid post-comunist".

Sursa: Antena3.ro

BP al Camerei: Investirea Guvernului Ungureanu, constitutionala... "Record": Zero prezenta la vot in Parlament pentru Crin Antonescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x