Antena Căutare

Lazaroiu, catre USL, pe Facebook: Nu va despartiti, inca!

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu a scris, ironic, pe pagina sa de Facebook, dupa ce discursul liderului PSD Victor Ponta, la votul de investitutura a Cabinetului Ungureanu, a creat tensiuni in USL, PNL intrunindu-se intr-o sedinta de urgenta, ca are o rugaminte la Uniunea Social Liberala: "Nu va despartiti. Inca".

"O rugaminte catre USL. Nu va certati. Nu va despartiti. Inca. Am facut doua predictii: ca USL se va rupe si ca USL nu poate lua 50% plus unu la alegeri. A doua mi se pare mai spectaculoasa. As vrea sa ramaneti impreuna ca sa se intample a doua", a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

In discursul de aproape 40 de minute rostit in Parlament, presedintele PSD Victor Ponta a sugerat o posibila sustinere a Guvernului Ungureanu, daca acesta va sprijini cele 15 masuri punctuale prezentate de USL pentru modernizarea Romaniei.

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: Ne batem impotriva regimului Basescu, ne batem pentru oamenii din Romania... Noul premier apreciaza disponibilitatea PSD-ului pentru dialog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x