Antena Căutare

Leonard Orban va fi noul sef la Ministerul Fondurilor Europene

Elena Udrea a anuntat vineri, la Craiova, ca Ministerul Fondurilor Europene va fi infiintat in luna octombrie. Cel mai probabil, institutia va fi condusa de Leonard Orban, a precizat ministrul Turismului.

Ministrul Turismului se afla vineri la Craiova, pentru semnarea a trei contracte prin Programul Operational Regional depuse de Primaria Craiova, informeaza Mediafax.

Numele lui Leonard Orban la conducerea noului minister este vehiculat de mai multa vreme. Nu se stie insa daca Leonard Orban va accepta functia, fiind nemultumit de faptul canu se va ocupa efectiv de implementarea proiectelor si control, ci doar de coodonare.

In cazul in care Orban refuza, exista si o varianta de rezerva. Numirea liderului UNPR Marian Sarbu sau mutarea lui Daniel Funeriu de la Educatie.

Seful statului a declarat, in luna iulie, ca ministerul pentru fondurile europene va fi infiintat imediat dupa reunirea Parlamentului in sesiunea de toamna.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Ioan Oltean: "Alegerile comasate vor avea loc in noiembrie 2012"... UPDATE! Victor Ponta, plangere penala pentru amenintare si santaj impotriva lui Traian Basescu si Sorin Blejnar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x