Antena Căutare

Liderii Opozitiei vor sustine acelasi premier in fruntea Guvernului de criza

PNL si PSD vor sustine acelasi premier in fruntea Guvernului de criza, imediat dupa demiterea Cabinetului Boc, daca motiunea de cenzura va trece de votul Parlamentului. Textul motiunii de cenzura impotriva guvernului Boc va fi gata in aceasta saptamana.

Documentul va fi dat publicitatii lunea viitoare si va cuprinde, in afara de critici la adresa Executivului, un program de guvernare in timp de criza.

Liderii Opozitiei sustin ca inlaturarea Guvernului este principalul pas care trebuie facut in acest moment. Deocamdata nu a fost stabilita data la care vor depune motiunea de cenzura, insa conducatorii din Opozitie sustin ca, daca aceasta va trece, vor alcatui un guvern in cel mai scurt timp.

Liderii Opozitiei sustin ca vor purta discutii cu parlamentari din toate partidele, pentru a-i convinge sa voteze motiunea de cenzura. Ei spera ca printre cei care vor raspunde chemarii lor sa fie si cat mai multi deputati si senatori UDMR.

Foto: Intactimages

Roberta Anastase, urmarita penal in urma plangerii depuse de PSD... Emil Boc: "Decizia Curtii Constitutionale trebuie respectata oricare ar fi ea!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x