Antena Căutare

Liviu Dragnea a anunțat locul în care vrea să muncească în pușcărie. Doar familia știa că se pricepe la așa ceva!

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a făcut o cerere de ultimă oră către conducerea penitenciarului din Rahova. Politicianul își dorește să rămână în aceeași închisoare și să fie repartizat la un loc de muncă din cadrul locului în care-și va petrece următorii ani.

Fostul președinte al Partidului Social Democrat a făcut o cerere de ultimă oră către conducerea penitenciarului din Rahova. Politicianul își dorește să rămână în aceeași închisoare și să fie repartizat la un loc de muncă din cadrul locului în care-și va petrece următorii ani.

Fostul lider PSD a făcut o primă cerere din închisoare. Liviu Dragnea își dorește să rămână în continuare la Penitenciarul Rahova. Conform Antena 3, Dragnea a cerut să muncească la cantina penitenciarului sau la garaj.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Magistrații au menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Pe 21 iunie 2018 magistrații ÎCCJ l-au condamnat în primă instanță pe Liviu Dragnea la trei ani și șase luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi în procesul angajărilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia anulează condamnarea din dosarul „Referendumul”.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006–decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al DGASPC Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții.[89] „În realitate, cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”, se arată în rechizitoriul DNA. Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță de un complet de trei judecători.

Decizia a fost contestată și judecata a ajuns la un complet de cinci judecători. Procesul în apel a fost amânat pe parcursul mai multor termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de cinci judecători.

Bombă în politica românească: „Călin Popescu Tăriceanu va fi președinele României!”. Iohannis renunță la funcție... Reuniunea ministerială UE-SUA în domeniul Justiţie şi Afaceri Interne se desfăşoară miercuri la Bucureşti, cu participar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x