Antena Căutare

Ludovic Orban a fost huiduit în timpul unei conferințe de presă. Se cere demisia premierului

Premierul Lodovic Orban a fost huiduit în timpul declaraţiilor de presă care au loc în curtea sediului central al PNL. Mai multe persoane au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

Ludovic Orban a fost huiduit în timpul unei conferințe de presă. Se cere demisia premierului
Premierul Ludovic Orban | Hepta

”Să vă fie rușine! Opriți legea!”, a spus unul dintre protestatari. La sediul PNL sunt în jur de 15 oameni care protestează la adresa premierului și care îi cer demisia.

Citește și:

Document. Ce scrie în Hotărârea de Guvern prin care a fost prelungită starea de alertă. Activități interzise, din 17 iulie

Premierul Orban a anunțat validarea cadidaturilor PNL pentru alegerile locale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, joi, că au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi pentru consiliile judeţene, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu şi Bihor. Decizia pentru Bucureşti a fost amânată, purtându-se în continuare discuţii cu PMP şi USR-PLUS. În timpul declaraţiilor de presă, Ludovic Orban a fost huiduit de persoane care au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

”Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

Liderul PNL a explicat că au fost validaţi ”candidaţi cu experienţă, integri care vin cu programe de dezvoltare a comunităţilor locale şi a judeţelor”.

Klaus Iohannis confirmă prelungirea stării de alertă în România. Ce se schimbă în următoarele 30 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x