Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ludovic Orban a fost huiduit în timpul unei conferințe de presă. Se cere demisia premierului

Premierul Lodovic Orban a fost huiduit în timpul declaraţiilor de presă care au loc în curtea sediului central al PNL. Mai multe persoane au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

Premierul Ludovic Orban

Hepta

”Să vă fie rușine! Opriți legea!”, a spus unul dintre protestatari. La sediul PNL sunt în jur de 15 oameni care protestează la adresa premierului și care îi cer demisia.

Citește și:

Document. Ce scrie în Hotărârea de Guvern prin care a fost prelungită starea de alertă. Activități interzise, din 17 iulie

Premierul Orban a anunțat validarea cadidaturilor PNL pentru alegerile locale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, joi, că au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi pentru consiliile judeţene, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu şi Bihor. Decizia pentru Bucureşti a fost amânată, purtându-se în continuare discuţii cu PMP şi USR-PLUS. În timpul declaraţiilor de presă, Ludovic Orban a fost huiduit de persoane care au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

”Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

Liderul PNL a explicat că au fost validaţi ”candidaţi cu experienţă, integri care vin cu programe de dezvoltare a comunităţilor locale şi a judeţelor”.

Recomandari