Căutare Live

Este nevoie ca Guvernul Orban să demisioneze! Premierul, chemat de urgență la Cotroceni de Klaus Iohannis

La nici 24 de ore de când a câștigat al doilea mandat de președinte, Klaus Iohannis l-a convocat de urgență pe premierul Ludovic Orban la Cotroceni. Pentru ca planul lui Iohannis să fie pus în aplicare, Guvernul Orban ar trebui să demisioneze!

Klaus Iohannis (dreapta) și Ludovic Orban (stânga)

Întâlnirea iminentă dintre premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis va avea, fără îndoială, ca punct central de discuție, alegerile anticipate. Declanșarea acestora ar fi o decizie favorabilă PNL pentru că, după victoria „categorică” a lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, valul de emoție colectivă este în favoarea PNL și a lui Klaus Iohannis. Rectificarea bugetară este un alt punct de referință pe care cei doi ar urma să îl discute.

Iohannis trebuie să se întâlnească cu Orban și cu liderii celorlalte partide, pentru a putea forma o majoritate în Parlament ca să poată forța declanșarea alegerilor anticipate. Este nevoie ca Guvernul Orban să demisioneze, este nevoie ca două propuneri de cabinet să pice în
Parlament, a explicat reporterul Antena 3.

Organizarea unui scrutin presupune trei luni de zile, ceea ce înseamnă că întreg procesul ar fi inițiat în luna februarie, pentru ca alegerile anticipate să poată fi organizate în preajma alegerilor locale.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Cât și cum a câștigat Iohannis în 2014 și în 2019. Harta cu județele pierdute de PSD la prezidențiale, pe mâna Vioricăi ... Avocata lui Liviu Dragnea, primele declarații după ce fostul președinte PSD nu a fost lăsat să voteze! „Mi se pare foart...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri