Antena Căutare

Avocata lui Liviu Dragnea, primele declarații după ce fostul președinte PSD nu a fost lăsat să voteze! „Mi se pare foarte grav”

Avocata lui Liviu Dragnea Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat pentru că fostul preşedinte al PSD nu are interdicţie din partea instanţei de a vota, însă în tableta STS utilizată în procesul de votare apare această interdicţie.

Avocata lui Liviu Dragnea, primele declarații după ce fostul președinte PSD nu a fost lăsat să voteze! „Mi se pare foarte grav”
Liviu Dragnea.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5, o plângere penală în care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze la cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

„Deocamdată nu știm cine i-a interzis în mod direct și clar. Când s-a prezentat la locul destinat votării i s-a transmis că pe tableta respectivă figurează cu acest drept ridicat.

Dânsul a demonstrat faptul că nu i-a fost interzis dreptul de a alege. Nu are dreptul de a fi ales într-o funcție publică. I s-a spus că figurează cu interdicția respectivă și nu a putut vota”, a spus Flavia Teodosiu, luni, la Antena 3.

„Eu cred că cei care întocmesc aceste liste au obligația legală de a fi atenți la toate elementele(...). Mi se pare foarte grav că un om are o interdicție pusă de o autoritate în condițiile în care instanța nu i-a îngrădit acest drept”, a adăugat ea.

Flavia Teodosiu a precizat că a depus o plângere la Parchet.

Este nevoie ca Guvernul Orban să demisioneze! Premierul, chemat de urgență la Cotroceni de Klaus Iohannis... Orban, acuzat de „înaltă trădare” a intereselor României! Declarație scandaloasă de la care a pornit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x