Antena Căutare

MAE: Referendumul din strainatate, desfasurat intre orele locale 7.00 - 23.00

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca cetatenii romani care au drept de vot si locuiesc in strainatate pot vota la referendum intre orele locale 7:00 si 23:00. De asemenea, MAE a precizat ca romanii din strainatate pot vota pe baza actelor de identitate emise de autoritatile romane: pasaportul simplu, pasaportul de serviciu, pasaportul diplomatic, cartea de identitate.

306 sectii de votare, in afara tarii

Lista cu sectiile de votare organizate in afara tarii pentru referendumul national din 29 iulie privind demiterea presedintelui, care contine 306 sectii de votare, a fost finalizata, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Lista finala cuprinde cu cinci sectii mai mult decat lista de sectii suplimentare stabilita saptamana trecuta, se arata in comunicatul emis de MAE.

De asemenea, in cuprinsul listei a fost operata o modificare la un numar de sapte sectii a caror locatie a fost schimbata, ca urmare a lipsei acordului autoritatilor locale pentru organizarea unor sectii de votare.

Lista sectiilor de votare este disponibila pe pagina de internet a MAE, in sectiunea "Referendum 29 iulie 2012"!

Adrian Nastase a fost adus pentru audieri la Curtea de Apel Bucuresti... Crin Antonescu: Cand vorbea de "grasul si slabul", Traian Basescu era cel mai costisitor parazit de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x