Antena Căutare

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Anul Nou: 2013 sa fie anul linistii si solidaritatii

Presedintele Traian Basescu ureaza, in mesajul oficial transmis cu prilejul Anului Nou, ca "anul 2013 sa fie unul al linistii si al solidaritatii intre romani".

"Dragi romani, cu prilejul Noului An pe care il intampinam in aceasta noapte, va adresez gandurile mele cele mai bune, insotite de calde urari de sanatate, prosperitate si bucurie alaturi de cei dragi. Fie ca anul 2013 sa fie unul al linistii si al solidaritatii intre romani!", afirma seful statului in mesajul sau transmis de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu va petrece Revelionul la Covasna, unde a ajuns duminica cu un elicopter, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu. El a precizat ca va petrece alaturi de fiicele sale, Ioana si Elena, si ca nu a invitat pe nimeni din PDL.

Seful statului le-a spus jurnalistilor ca a iesit sa bea o cafea la un hotel aflat in apropierea vilei de protocol din statiune, hotel unde va petrece si Revelionul. "Ma simt bine, aer curat, frumos, si parca e in iernile de prin Bucovina, se lipesc narile de frig, ceea ce e placut", a afirmat Basescu, precizand ca vrea sa stea "mai linistit" in aceste zile.

Intrebat unde va petrece Revelionul, seful statului a spus ca la Hotelul Clermont din statiunea Covasna. "Si daca nu v-as spune, tot ati afla. La Clermont o sa fac Revelionul, vor veni si fetele maine (luni - n.r.)", a afirmat el.

Intrebat daca vor veni si lideri PDL, Basescu a spus ca nu a invitat pe nimeni: "Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia". Totodata, Traian Basescu a spus ca va sta in Covasna pana in 2 ianuarie si ca nu stie ce program va avea.

Sursa: Antena3.ro

Traian Basescu se pregateste de Revelion. Va petrece noaptea dintre ani in familie... Premierul Ponta ureaza romanilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multa solidaritate si unitate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x