Antena Căutare

Mesajul secret al Vioricăi Dăncilă pentru colegii de partid după arestarea lui Dragnea: „Aveți mare grijă la subiectul ăsta. Nu mai ieșiți cu el în față!”

A fost o seară agitată în sediul Partidului Social Democrat. Rezultatul sub așteptări la alegerile europarlamentare din 2019 și arestarea președintelui Liviu Dragnea au agitat serios apele în Kiseleff

A fost o seară agitată în sediul Partidului Social Democrat. Rezultatul sub așteptări la alegerile europarlamentare din 2019 și arestarea președintelui Liviu Dragnea au agitat serios apele în Kiseleff.

Potrivit stenogramelor înregistrate la ședința la care au luat parte toți liderii partidului, Viorica Dăncilă a avut un discurs foarte dur la adresa fostului lider ajuns acum în spatele gratiilor, dar și la pașii greșiți pe care numele importante din PSD i-au făcut în ultima vreme, pași care i-au dus în postura de pierzători ai alegerilor europarlamentare din 2019.

Citește și:

Irina, prima declarație a iubitei lui Liviu Dragnea după arestarea liderului PSD: „V-aș ruga să fiți...”

Mai marii PSD au decis: O femeie i-a luat locul lui Liviu Dragnea în fruntea Camerei Deputaților!

La întâlnirea pesediștilor, Viorica Dăncilă a fost foarte vehementă și le-a transmis colegilor săi că trebuie să evite discuțiile pe marginea legilor justiției, care, în opinia premierului, au contribuit decisiv la situația actuală a formațiunii politice pe care acum o conduce:

”Am să ies la presă și am să ies cu acest mesaj. E păcat de toți cei care au muncit pentru partid. Depinde de noi dacă putem să ne mobilizăm și să schimbăm situația. Dacă cineva vrea să plece să plece, dar să știm acum. Bătălia acum începe. De saptămâna viitoare o sa încep discuții cu fiecare organizație, să discut cu parlamentarii și primarii, dar din păcate între noi și cetățean e o ruptură. Trebuie să ne ducem lângă oameni. Acum trebuie să schimbăm lucrurile, trebuie să schimbăm lucrurile și la nivel european, o să merg să am discuții și acolo. Ar fi păcat să fim excluși la nivel european. Nu mai discutați acest lucru, nu mai ieșiți cu Justiția. Trebuie să consolidăm aceste relații, trebuie să avem destui prieteni, chiar și în alte grupuri politice”.

Un primar PSD îi cere demisia Vioricăi Dăncilă: „Românii așteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei țări”... Rezultate finale europarlamentare 2019 BEC, PSD scade la 22,5%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x