Antena Căutare

Victor Ponta în locul lui Liviu Dragnea? Șeful Pro România a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp!

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, luptele politice au izbucnit aproape instantaneu. Mizele sunt foarte mari, iar în ultimele ore Victor Ponta a redevenit o figură centrală a scenei politice autohtone

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, luptele politice au izbucnit aproape instantaneu. Mizele sunt foarte mari, iar în ultimele ore Victor Ponta a redevenit o figură centrală a scenei politice autohtone.

Numele actualului șef al Pro România e rostit tot mai des ca potențial înlocuitor al lui Liviu Dragnea în fruntea Camerei Deputaților și chiar în linia întâi a Partidului Social Democrat, revenirea lui Ponta în partid nefiind o variantă, care trebuie exclusă definitiv.

"Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca PRO România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea. Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Liviu Dragnea, prima noapte la pușcărie. Ce se va întâmpla în continuare cu fostul lider PSD... Liviu Dragnea, primul mic dejun la penitenciarul Rahova. Ce va avea de mâncare în fiecare dimineață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x