Antena Căutare

Metroul, pazit de clientela PDL

18 vagoane noi sau 3 garnituri de tren ar fi putut cumpara Metrorex cu 71 mil. lei, cat valoreaza contractul de paza incheiat cu firma Scorseze. Timp de opt ani, metroul a fost si va fi aparat de firma lui Mursez Lucian. Afaceri de 53 mil. lei i-au adus anul trecut lui Mursez Lucian cei 2.482 de angajati!


Probabil ca o generatie de bucu­res­teni care se deplaseaza cu metroul o sa creasca cu aceiasi bodyguarzi ai Scorseze Security, firma detinuta de omul de afaceri Mursez Lucian, un apropiat al Ancai Boagiu, lider PDL si fost ministru al Transporturilor sub autoritatea careia s-a aflat Metrorex.

Scorseze Security asigura paza la metrou din 2006 si a cas­ti­gat recent un contract de nu mai putin de 51 de milioane de lei pentru aceleasi servicii pentru urmatorii patru ani. In pofida declaratiilor oficiale de reducere drastica a cheltuielilor guvernamentale, Metrorex, o companie de stat cu subven­tii platite din bugetul de stat, cu pierderi uriase si cu ceva datorii catre stat, da unui „initiat" un zemos nou contract pentru asigurarea serviciilor de paza. Tot Scorseze castigase in 2008 un alt contract de 20 de milioane de lei pentru asigurarea pazei vagoanelor de metrou.

Tot articolul, in Financiarul

Vezi care sunt noile norme metodologice adoptate de Guvern pentru Codul Fiscal!... Udrea, tentata sa se inscrie in cursa pentru primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x