Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu in plenul Parlamentului: DNA si ANI vor continua sa fie pilonii principali ai luptei anti-coruptie

Mihai Razvan Ungureanu a vorbit joi in plenul sedintei Parlamentului inainte de a primi votul de Investitura.

Mihai Razvan Ungureanu prezinta programul de guvernare si obiectivele noului Cabinet in fata plenului"Preocuparea acestui Guvern pentru majorarea prudenta a salariilor bugetare si a pensiilor, daca economia va permite acest lucru. Ne propunem stimularea cresterii economice, crearea de noi locuri de munca, imbunatatirea absorbtiei fondurilor europene. Ne propunem sa incurajam investitiile romanesti si sa intarim mediul privat.

Mentinem obiectivul adoptarii monedei euro in ianuarie 2015"


Alte obiective prezentate de Mihai Razvan Ungureanu sunt aderarea la spatiul Schengen, adoptarea Pactului european pentru stabilitate financiara, dar si dialogul cu reprezentantii societatii civile.

"DNA si ANI vor continua sa fie pilonii principali ai luptei anti-coruptie. Aceste doua institutii au nevoie de stabilitate"

"Propun un mod de guvernare pragmatic, onest si modern, in care fiecare cetatean sa se poata recunoaste. Nu vin in vremuri grele sa prezint promisiuni nerealiste"


Foto: Intact Images

Felicitari de la EBA pentru trecerea Guvernului Ungureanu: Este cel mai tanar cabinet dupa Revolutie... Ponta: Nu se poate vorbi despre marirea salariilor, ci despre revenirea la normal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x