Antena Căutare

Ministrul Muncii taie și spânzură! A concediat singurul demnitar cu dizabilități printr-un mesaj pe facebook

Mihai Tomescu, singurul demnitar cu dizabilitați din cadrul guvernului și acum, fost președinte al Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Handicap, a fost concediat printr-un mesaj pe Facebook. Mai mult, acesta nu ar fi avut nicio discuție prin care ministrul Muncii sau premierul Orban să îl fi anunțat de această decizie.

Ministrul Muncii taie și spânzură! A concediat singurul demnitar cu dizabilități printr-un mesaj pe facebook
Violeta Alexandru, Ministrul Muncii

În plus, după căderea guvernului Dăncilă și instalarea noului Cabinet la Palatul Victoria, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut lui Mihai Tomescu CV-ul şi un raport de activitate.

Mihai Tomescu a fost numit ca președinte al autorității de Guvernul Cioloș şi păstrat în această funcție de Cabinetele PSD.

Acesta este mesajul pe care l-a transmis Mihai Tomescu după ce a aflat de concediere: „Dragii mei, de astăzi nu ma mai găsiți la ANPD. Vă îmbrățișez din inimă, oameni frumoși, profesioniști cu care am lucrat și am construit, persoane cu dizabilități și colegi”, a scris Tomescu pe Facebook.

Mihai Tomescu a fost șef de promoție la Facultatea de Științe Sibiu, profil Psihologia Organizațională, absolvind cu media 9,71. Este absolvent al Facultății de Drept al Universității Nicolae Titulescu din București.

Acesta are master în Știința Managementului și Dezvoltăriii Urbane, la Institutul din Rotterdam, Olanda, studii la Universitatea Bologna, Italia.

Este doctorand la Sociologie la Universitatea București. Vorbește engleza, germana și italiana, reprezentând România la conferințe internaționale.

A luat peste 30 de măsuri în sprijinul celor 850.000 de persoane cu dizabilități din România.

A atras fonduri europene pentru persoanele cu dizabiltăți, ceea ce nu reușise nimeni până acum.

Alegeri prezidențiale 2019. Românii ies astăzi la vot pentru turul II! Ce reguli există... Alegeri prezidenţiale 2019 - MAE: La ora 9.00, votul era în curs de desfăşurare în 24 de secţii de votare din străinătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x