Antena Căutare

Minte presedintele? Sotia spune ca a fost casnica, Basescu ca s-a intors la munca dupa 3 luni

In interviul acordat televiziunii publice miercuri seara, presedintele Traian Basescu, exprimandu-si sustinerea pentru decizia Guvernului privind concediul maternal, a dat exemplul sotiei sale, care, a sustinut presedintele, s-a intors la serviciu dupa 3 luni de la nasterea copilului, in ambele cazuri.

Declaratia facuta de presedintele Traian Basescu vine insa in totala contradictie cu ceea ce afirma chiar Maria Basescu, intr-un interviu acordat, in 1995, ziaristei Irina Corduneanu, pentru revista "Ochiul soacrei", interviu care a fost preluat acum cativa ani in Libertatea.

Vorbind despre familia sa, Maria Basescu spunea ca este casnica de 15 ani si ca, dupa nasterea fiicei sale, a ales sa stea acasa caci copilul era mereu bolnav si nu a putut sa-l dea la cresa.

"De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. E adevarat, la inceput am incercat sa dau fetita la cresa, dar nu se adapta. Era mereu bolnava si nu manca. Asa ca am ramas acasa. Singura", povestea Maria Basescu in interviul respectiv. Sotia presedintelui mai spune despre "mentalitatea" care exista in familia sa, potrivit careia "femeia trebuie sa stea la bucatarie".

Cum interviul a fost in 1995, in toamna, rezulta ca fiica la care se referea Maria Basescu era Elena Basescu, care s-a nascut pe data de 4 aprilie 1980. Sotia presedintelui contrazice astfel afirmatiile facute miercuri seara de presedinte la televiziunea publica.

Sursa: Jurnalul National

Puterea merge la Cotroceni, PNL refuza iar PSD se mai gandeste... Sprijinim Guvernul (american)! Discretie garantata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x