Antena Căutare

Mircea Badea: "Razvan Mustea e un fel de EBU", varianta masculina a Elenei Basescu

Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii "In gura presei" despre ministrii propusi de premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu.

"Haideti sa-l vedem pe baiatul asta care are super, super multi bani. In locul nevorbitorului Valerian Vreme vine vorbitorul Mustea. El are multe, multe, multe facultati si multi multi multi bani", a spus Badea.

Badea a prezentat apoi in emisiune un filmulet in care noul ministru al Telecomunicatiilor a tinut un discurs in cadrul PDL.

"Asta e un fel de EBU. Deci a avut de zis doua fraze n-a putut sa le spuna fara sa le citeasca prost. E bine insa ca are fruntea de un deget, adica asta e semn bun", a spus ironic Badea.



Realizatorul nu l-a uitat nici pe noul ministru desemnat in Ministerul Transporturilor. O declaratia de-a lui Nazare "Zodiacul aztec ma plaseaza sub semnul cutitului", a declansat grimase din partea realizatorului.

"Stai ca-l simt pe Einstein.[...] Deci pe el il cheama Nazare si prietenii ii spun Nazare. E intr-adevar foarte rar", a comentat cu umor Badea declaratia noului ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, care a spus ca prietenii ii spun Nazare.



"Toata presa a cazut pe spate de ofensiva tinerilor din PDL si cat sunt ei de extraordinari. Da, sunt extraordinari de bogati! Au 40 de facultati au 4800 de masterate. Deci au masterate chiar si in arta culinara. Au aproape mai multe masterate decat bani. Dar o zi n-au lucrat la privat, decat la stat", a mai spus acesta.



Badea a tinut insa sa-si arate admiratie fata de oamenii care protesteaza in continuare in aceste zile geroase.

"Oamenii care protesteaza la Universitate sunt Dumnezeu pe pamant. Admiratie, respect, e fabulos", a incheiat Badea.



Foto: A1.ro

Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost in Romania"... Vezi ce prevede programul noului Guvern!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x