Antena Căutare

Mircea Badea: "Toti semidoctii din presa pro-basista au sarit la gatul lui Gadea"

Dialogul dintre Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Gadea, din cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, in care premierul i-a dat o lectie “eleganta” de gramatica moderatorului a fost imediat speculat de presa “pupincurista” din Romania.

"Presa pupincurista din Romania s-a aliniat ca la ordin sa comenteze emisiunea lui Gadea cu Ungureanu. A dat primul ministru un interviu, dar Gadea a devenit subiectul numarul 1. (...) Toti semidoctii penibili, toate hoardele de basisti, au sarit de tartita in sus", a spus Badea.


Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" subliniaza ca presa pro-Basescu a fost mult mai interesata de Gadea decat de invitatul de la "Sinteza zilei", care nu era nimeni altul decat premierul Romaniei.


In debutul discursului lui Mihai Gadea, realizatorului i-a fost atrasa atentia de catre premier in ceea ce priveste utilizarea corecta a cuvantului "salutar". "Acea decapitare a unor oficiali din ministerul de Interne este salutara...", a spus Gadea.

"Iertati-ma salutar inseamna salvator...", l-a intrerupt Ungureanu.

"Salutar inseamna ca salutam un gest care trebuie facut", a explicat apoi Gadea.

"Atentionarea" premierului nu a ramas necomentata de Mihai Gadea care a adus drept argument o explicatie din dexonline.ro.

ANI cere destituirea deputatului PSD Florin Paslaru pentru angajarea fiului sau la biroul parlamentar... Liderul PNL catre "gainari": "Dorm linistit cand ma culc, dorm cat vreau si ma scol cand vreau"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x