Antena Căutare

Mircea Badea: "Toti semidoctii din presa pro-basista au sarit la gatul lui Gadea"

Dialogul dintre Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Gadea, din cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, in care premierul i-a dat o lectie “eleganta” de gramatica moderatorului a fost imediat speculat de presa “pupincurista” din Romania.

"Presa pupincurista din Romania s-a aliniat ca la ordin sa comenteze emisiunea lui Gadea cu Ungureanu. A dat primul ministru un interviu, dar Gadea a devenit subiectul numarul 1. (...) Toti semidoctii penibili, toate hoardele de basisti, au sarit de tartita in sus", a spus Badea.


Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" subliniaza ca presa pro-Basescu a fost mult mai interesata de Gadea decat de invitatul de la "Sinteza zilei", care nu era nimeni altul decat premierul Romaniei.


In debutul discursului lui Mihai Gadea, realizatorului i-a fost atrasa atentia de catre premier in ceea ce priveste utilizarea corecta a cuvantului "salutar". "Acea decapitare a unor oficiali din ministerul de Interne este salutara...", a spus Gadea.

"Iertati-ma salutar inseamna salvator...", l-a intrerupt Ungureanu.

"Salutar inseamna ca salutam un gest care trebuie facut", a explicat apoi Gadea.

"Atentionarea" premierului nu a ramas necomentata de Mihai Gadea care a adus drept argument o explicatie din dexonline.ro.

ANI cere destituirea deputatului PSD Florin Paslaru pentru angajarea fiului sau la biroul parlamentar... Liderul PNL catre "gainari": "Dorm linistit cand ma culc, dorm cat vreau si ma scol cand vreau"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x