Antena Căutare

Mircea Geoana nu exclude o noua candidatura la Presedintie. Liviu Dragnea: Va trebui sa se inscrie in PNL

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat la o emisiune televizata, ca nu exclude o noua candidatura la Presedintie. Secretarul General al PSD, Liviu Dragnea, a declarat in replica, la un post radiofonic, ca fostul presedinte al PSD va trebui sa se inscrie in PNL pentru a avea sanse, conform Mediafax.

„Aici este ca la Cupa Romaniei la fotbal, sau ca la tenis, la un turneu de tenis: ca sa te califici trebuie sa treci de semifinala. Semifinala aici este cea de anul viitor la alegerile parlamentare si locale, tot ce depinde de mine voi face ca partidul pe care-l reprezint sa castige. Daca voi fi bine plasat in sondaje, de ce nu? Daca vor fi altii mai bine plasati decat mine, vor fi ei"


Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat uimit de dorinta lui Geoana de a participa la o eventuala competitie interna in partid, in urma careia, eventual, sa devina candidat PSD la Presedintie.

„Probabil a fost plecat din tara in ultimul an si jumatate", a declarat Dragnea. Acesta a explicat ca, potrivit celor stabilite in USL, PNL va da candidatul la Presedintie, iar PSD va da premierul.

„Noi avem deja o alianta politica care si-a stabilit niste reguli si niste tinte. Am spus mai devreme - candidatul la Presedintie il va da Partidul National Liberal. Domnul Geoana, ca sa aiba sanse, ar trebui sa treaca la PNL, candidatul fiind dat de liberali", a replicat Dragnea.

„In alta ordine de idei, nu inteleg exact cum e cu semifinalele si cu finala. Domnul Geoana a fost intr-o finala. Nu vorbim de sondaje si de alegeri preliminare interne. Am avut alegeri adevarate. Finala. Pe care tocmai a pierdut-o", a declarat Dragnea.

Foto: Intact Images

Crin Antonescu despre Rodica Culcer: "O pensionara nesimtita"... Vezi ce a declarat Traian Basescu dupa intalnirea cu delegatia FMI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x