Antena Căutare

Mitinguri pro si contra Traian Basescu, in toata tara

E campanie pentru referendum. Asa ca in marile orase din tara, mitingurile se tin lant. Presedintele suspendat Traian Basescu a venit azi la Cluj, cu sotia si fiica cea mica, Elena, sa-si intalneasca sutinatorii. In capat opus de tara, la Constanta, a fost miting USL, aseara, cu artisti si spectacol marca Radu Mazare. In Piata Victoriei din Capitala, aproape 300 de pensionari militari au protestat impotriva lui Basescu.

Mai toti liderii USL i-au indemnat pe romani sa mearga, in numar mare, la vot. Si la Bucuresti, cateva sute de oameni s-au strans in Piata Victoriei pentru a-i chema pe romani la urne. Acestia au avut fluiere si pancarte si au strigat lozinci impotriva lui Basescu.

In schimb, la Cluj s-au adunat sustinatorii presedintelui suspendat. Peste 12.000 de oameni au umplut Piata Lucian Blaga.

"Are nevoie de sustinerea noastra si avem incredere deplina in el", spune un sustinator.

Traian Basescu a venit cu sotia si fiica cea mica, iar pe scena a facut glumele cu care i-a obisnuit pe romani. Mai mult, acesta a aprins o "flacara a democratiei" care va fi purtata in tara.

"Flacara democratiei pleaca de la Cluj, la Bucuresti! O dau generatiei urmatoare, nu ca as fi prea batran, dar am si alta treaba de facut!", le-a spus Basescu participantilor la miting.

De asemenea, au sustinut discursuri fostul presedinte al PDL, Emil Boc, actualul lider al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, liderul Noua Republica, Mihai Neamtu, eurodeputatul Cristian Preda, Gheorghe Flutur si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.

Unul dintre cei care cer demiterea lui Traian Basescu a riscat cand s-a amestescat printre sustinatorii presedintelui suspendat. A fost alungat cu apa si era cat pe ce sa fie luat la bataie.

Mitingurile pro si contra presedintelui suspendat continua si in zilele urmatoare.

FOTO: Intact Images

Andrei Marga il ataca pe Basescu: "Oare este european sa-ti promovezi odrasla agramata în Parlamentul European?&quo... Traian Basescu si-a scos sotia la o cina romantica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x