Antena Căutare

MRU despre criza zapezilor: "Eu nu i-am facut pe oameni lenesi"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu, a aparut marti seara intr-o editie speciala in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" pentru a vorbi despre crizele de care a avut parte la o luna de la preluarea mandatului de prim-ministru.

"Eu nu i-am facut pe oameni lenesi Sa aiba incredere ca in nici un fel nu am avut intentia de a jigni pe cineva. Nu se poate ca cineva care nu este invalid sa stea", a spus Ungureanu cu privirea la criza zapezilor.

"Sunt un om care iubeste munca. Sunt de 12 ani in administratia centrala. Si valorile cele mai importante ale unui roman se masoara in felul in fiecare isi face treaba. Cei care au si nu muncesc nu intra in etica mea", a mai spus MRU.

Ungureanu a spus ca din moment ce s-a deplasat acolo pentru a-i salva tocmai pe batarni si bolnavi, nu se putea referi la ei, ci i-a vizat doar pe cei care au stat si au privit cum militarii le deszapezeste gospadaria.

"Imi pare rau pentru toti cei care merita si asteapta. Imi pare foarte rau pentru cei care si-au pierdut viata in mijlocul zapezilor. Un singur roman care se simte rau in mijlocul zapezilor este o tragedie", a oferit totusi scuze primul-ministru.

Mihai Razvan Ungureanu: "Dati-mi timp. Nu exista o opreliste de a face ordine in sistem"

Premierul MRU: Unul dintre obiectivele mele este legea Sanatatii

Foto: Intact Images

Premierul MRU: Unul dintre obiectivele mele este legea Sanatatii... PDL a realizat un "ghid" intern de discutii privind marirea salariilor: Vezi documentul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x