Antena Căutare

MRU: "Romania poate fi oricand o posibila tinta a unor actiuni teroriste"

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fost director al SIE, a declarat, la Brasov, ca Romania "poate fi oricand o posibila tinta a unor actiuni teroriste", iar gradul de risc creste sau scade in functie de contextul international.

Ungureanu a spus ca Romania trebuie sa fie pregatita in eventualitatea unor atacuri teroriste, insa in prezent gradul de alerta este moderat.

"Confirm ca tara noastra poate fi oricand o posibila tinta a unor actiuni teroriste. Nimeni nu este astazi ferit in lume de acest pericol. Ceea ce spun este ca trebuie sa fim pregatiti pentru a conctracara eventualele atentate teroriste. Gradul de pericol scade sau creste in functie de contextul international, iar asta poate fi vazut pe site-urile serviciilor de informatii", a declarat Ungureanu, vineri seara, la Brasov, unde a participat la lansarea filialei judetene a partidului Forta Civica, conform Mediafax.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Traian Basescu a lacrimat din nou! Si-a amintit de nava pe care a condus-o in tinerete... Vasile Blaga isi doreste ca PDL sa guverneze din iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x