Adio, relaxare? Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră, după ce a fost raportat cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19, din ultimele trei săptămâni! În ce condiții s-ar putea înăspri măsurile

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut o declarație, după ce, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 238 noi cazuri de coronavirus, în România.

„Suntem pe o pantă descendentă, urmărim numărul de cazuri noi, numărul de cazuri de la ATI, avem un număr mai mare de cazuri noi, peste 200, este și un număr și mai mare de teste efectuate.

Vreau să reamintesc că trebuie să ținem anumite precauții. Vom avea o perioadă de căderea numărului de cazuri noi, dar vom avea și zile când vom vedea răspunsul la zilele de relaxare”, a spus ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele cu COVID-19 asimptomatice, în următoarea perioadă! „Sunt nişte riscuri”

Nelu Tătaru a adăugat că dacă România va înregistra un număr mai mare de cazuri, valul de relaxări va fi amânat.

Anunț de ultim moment! Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări

„Măsurile de relaxare vor veni dacă numărul de cazuri va continua să scadă și dacă vom avea un suport la ATI. Dacă vom avea un număr mai mare de cazuri vom amâna valul de relaxări”, a mai spus ministrul

Coronavirus în România, 4 iunie 2020. Live Update. Creștere importantă a numărului de infectări, în ultimele 24 de ore! Avertismentul autorităților

„Dacă numărul va crește se vor putea pune și niște restricții. Eu cred că gestionând aceste acțiuni, vom avea doar sporadic câte o zi când vom vedea un număr mai mare de cazuri”, a adăugat Nelu Tătaru, potrivit antena3.ro.

Ultimele știri