Căutare Live

Orban, după ce Tăriceanu a propus amânarea alegerilor locale până la stingerea cazurilor de coronavirus: La cum arată ce a mai rămas din formaţiunea sa, şi-ar dori să nu mai fie alegeri niciodată

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-ar dori să nu mai fie alegeri niciodată, având în vedere cum arată formaţiunea sa politică, după ce fostul preşedinte al Senatului propusese amânarea alegerilor până la stingerea cazurilor de coronavirus.

Ludovic Orban a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu de amânare a alegerilor locale din cauza cazurilor de coronavirus. "Înseamnă că din punctul de vedere al domnului respectiv ar trebui să nu se mai organizeze niciun spectacol, să nu se mai facă şcoală, să nu se mai organizeze meciuri, să nu se mai ducă lumea la cumpărături. Sigur că, la cum arată astăzi ce a mai rămas din formaţiunea sa, şi-ar dori să nu mai fie alegeri niciodată şi dânsul să rămână senator pe tot restul vieţii. Lucrul ăsta nu se poate, în democraţie se organizează alegeri. Noi suntem adepţii ca oamenii în democraţie să decidă reprezentanţii lor, în administraţia locală, în Parlament”, a răspuns liderul PNL. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu propune amânarea alegerilor locale până la stingerea crizei provocate de coronavirus, considerând că acesta ar fi un gest de responsabilitate. În ceea ce priveşte alegerile anticipate, dorite de PNL şi de preşedintele Klaus Iohannis, liderul ALDE afirmă că, în condiţiile actuale, sunt ”un fel de nebunie şi de capriciu care trebuie, bineînţeles, reprimate”.

Sursa : news.ro

Orban: Propunerea este de a avea un calendar cât mai rapid, audierile să aibă loc marţi şi miercuri, iar votul de învest... Starea Sorinei Pintea s-a înrăutățit după gratii. Au apărut primele imagini cu fostul ministru al Sănătății în timp ce e...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri