Antena Căutare

Orban: România are nevoie de un guvern legitim, cu deplină capacitate de exerciţiu a prerogativelor sale. Ne aflăm într-o situaţie extrem de gravă, după trei ani de guvernare habarnistă

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, după depunerea listei de miniştri şi a programului de guvernare, că România are nevoie un Guvern legitim, care să îşi poată exercita pe deplin prerogativele. "Ne aflăm într-o situaţie extrem de gravă, după trei ani de guvernare habarnistă care a anulat toate avantajele pe care le-am fi putut dobândi ca urmare a ciclului economic pozitiv, după o guvernare care a făcut praf toate sistemele publice din România", a spus el.

"România are nevoie de un guvern legitim, cu deplină capacitate de exerciţiu a prerogativelor sale. PNL, aşa cum i-a anunţat pe români, şi-a asumat răspunderea formării Guvernului şi, după reuşita moţiunii de cenzură, a dat României o formulă de guvernare care urmează procedurile de învestire în cele două camere ale Parlamentului", a spus Orban, joi după-amiază, după depunerea listei de miniştri şi a programului de guvernare.

El a spus că situaţia este "extrem de gravă".

"Ne aflăm într-o situaţie extrem de gravă, după trei ani de guvernare habarnistă care a anulat toate avantajele pe care le-am fi putut dobândi ca urmare a ciclului economic pozitiv, după o guvernare care a făcut praf toate sistemele publice din România şi a istrus încrederea investitorilor în Guvern şi în România, după o perioadă de guvernare în care nu s-a realizat aproape nicio investiţie imporantă în România iar banii publici au fost rsipuţi în chelltuieli nesăbuite, suntem într-un moment în care e nevoie de un guvern care să readucă România pe drumul corect", a afirmat el.

Sursa : news.ro

Codul Patrimoniului şi restaurarea bisericilor, între priorităţile incluse în programul de guvernare al PNL... Stoparea modificărilor aduse Codurilor Penale şi a altor 70 de propuneri legislative care aduc modificări acestora, dar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x